Email Marketing

Email Marketing

Als u als, touroperator, luchtvaartmaatschappij, hotel, toeristische dienst, ... nog geen gebruik maakt van e-mailmarketing, zou u dat dan moeten doen?
Het antwoord is waarschijnlijk ja, aangezien e-mail marketing hét marketingkanaal is dat de hoogste ROI oplevert.

Email marketing is één van de enigste marketing kanalen waarbij potentiële reizigers zelf hun toestemming hebben gegeven om informatie te ontvangen.

Email marketing zorgt voor een effectieve communicatie met uw eigen klanten en geeft u de beste ROI. Door regelmatig te communiceren met uw huidige en nieuwe potentiële klanten houd u ze op de hoogte van de laatste aanbiedingen en/of informatie over uw bestemming.
Marketeers zijn het erover eens dat email marketing ideaal is voor het creëren van langdurige winstgevende relaties. Een gepersonaliseerde, gesegmenteerde en gerichte e-mailmarketingcampagne via uw eigen bestand, of via een dedicated newsletter campaign, is belangrijk voor uw (merk)bekendheid en om conversies te stimuleren.

De beste Email Marketing Strategie

Ons team zal in samenspraak met u de beste email marketing strategie ontwikkelen. Via ons netwerk van reis-gerelateerde websites kan u opteren voor een dedicated newsletter campagne waarmee u mensen bereikt die al geïnteresseerd zijn in jouw type product, dienst of bestemming.

Email Marketing Campagnes

Ons team staat klaar om voor u een ​​e-mailsjabloon te ontwerpen, te bouwen in uw look & feel, en om uw email marketing campagne volledig te beheren.

Email Marketing software

Wij maken gebruik van toonaangevende email marketing software, waardoor u een gedetailleerd rapport ontvangt over uw mailings.